Barista / Cafébiträde

Vid behov med chans till utökade timmar i vår/sommar

För att du ska trivas hos oss ska du tycka om att lära dig nya saker, du ska älska att ge service och förgylla både gästers och kollegors dagar! Precis som oss andra tycker du om att jobba strukturerat och efter rutiner. Du är noggrann med varje arbetsuppgift men också snabb och effektiv och ser vad som behöver göras för att underlätta för dina kollegor.

...

Dina egenskaper

Du är utbildad barista, eller har ett stort kaffeintresse och är redo för att göra en djupdykning i allt vad bryggmetoder och olika bönor osv innebär.

Du är utåtriktad och brinner för att ge grym service

Du har ett stort intresse för smak, mat och dryck

Du är felixibel och sällan sen på att hoppa in extra vid behov

Du arbetar strukturerat och är en team-player.

Erfarenhet från att ha jobbat med alkoholhaltiga drycker är ett plus


Din nya arbetsplats

Cortado Coffee Shop är en ”kaffebar” och vår största motivation är att servera kaffe som ingen annan gör i Halmstad. Därför jobbar vi uteslutande med specialkaffe. För oss är det viktigt att veta var de råvaror vi jobbar med kommer ifrån och vi försöker alltid jobba så närproducerat, ekologiskt och allergivänligt det bara går! Servicekänslan ska alltid vara på topp och alla ska känna sig varmt välkomna!

Ingen kan allt men det är också därför vi utgör ett sådant unikt team. Vi bidrar alla med erfarenheter och kunskap och lär av varandra. Vi behöver nu dig för att komma ett steg längre och ser fram emot din ansökan!

Arbetstiden är varierande och behovet kommer öka succesivt under hela våren/sommaren.

Alla anställningar inleds med en 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag.


- Ange i din ansökan hur många timmar du kan/vill jobba, både just nu och i sommar.

 

 

CORTADO COFFEE SHOP

Tyghusgatan 2, 302 43 Halmstad, Sweden

  • Google Places
  • Instagram
  • Facebook

Copyright © 2020 Cortado Coffee Shop