TEAMET I KAFFEBAREN

Screenshot_20201002_210523.jpg

Milli - platschef

"Här har ni mig, Milli heter jag! Jag brinner för specialkaffe! På Cortado jobbar vi enbart med just specialkaffe och det är lika roligt som givande! Vi serverar kaffe av mycket hög kvalitet som du kan dricka med gott samvete. Vi jobbar tillsammans med alla andra inom specialkaffebranchen mot ett mål som genererar mindre bekämpningsmedel, skövling av regnskog och utan pengahungriga mellanhänder utan där pengarna går till kaffebönder som levererar kaffebönor av högsta kvalitet!"

18236027986009640.jpg

Ebba 

En dag utan kaffe är som... Jag skojar, jag har ingen aning...Jag heter Ebba och jag är 19 år. Jag debuterade på Cortado under sommaren 2021! Jag tycker det är så kul att få jobba med specialkaffe som är Cortados specialitet och att få vara en del av vårt extremt härliga crew. Mig kommer ni förhoppningsvis se en hel del av framöver. Ser fram emot att träffa er!

Ha de bra så länge!

18174037420116503.jpg

Ebba

"Att Cortado levererar kaffe, ätbart och service av högsta kvalitet kan jag sen tidigare skriva under på. Därför är jag extra stolt över att nu får uppleva Cortados anda på andra sidan disken och upplevelsen har inte gjort mig besviken.

Ebba heter jag. Pigg, glad och mer kaffeberoende än någonsin.

Hoppas vi ses!"

linnea 2.jpg

Linnea

"Jag sökte sommarjobb på Cortado 2019 och jag hade tur och fick ett toppenjobb! Det är alltid lika kul att komma till jobbet och träffa gästerna och teamet. För Cortado är så mycket mer än bara ett vanligt café, det är därför jag trivs så bra!"

DSC08467.JPG

Emma

"Hej, mitt namn är Emma och jag har jobbat till och från på Cortado sedan sommaren 2019 och jag trivs väldigt bra. Mina kollegor är så underbara och Niklas och Kicki lika så. Vi har skapat en fin plats tillsammans, med en härlig sammanhållning och stämning. Det är kul att gå till jobbet. Att vi har gott kaffe är ett stort plus!"

18043148128197223.jpg

Emma

"Jag började på Cortado genom prao 2019. Efter det fick jag det perfekta sommarjobbet som var fyllt med nya utmaningar och roliga stunder som senare ledde till helgjobb. På jobbet känner man sig alltid uppskattad eftersom man alltid är omgiven utav fantastiska kollegor och gäster! ❤️"