TEAMET I KAFFEBAREN

Screenshot_20201002_210523.jpg

Milli - platschef

"Här har ni mig, Milli heter jag! Jag brinner för specialkaffe! På Cortado jobbar vi enbart med just specialkaffe och det är lika roligt som givande! Vi serverar kaffe av mycket hög kvalitet som du kan dricka med gott samvete. Vi jobbar tillsammans med alla andra inom specialkaffebranchen mot ett mål som genererar mindre bekämpningsmedel, skövling av regnskog och utan pengahungriga mellanhänder utan där pengarna går till kaffebönder som levererar kaffebönor av högsta kvalitet!"

linnea.jpg

Linnea

"Linnea här! Jag har jobbat på Cortado sedan våren 2019. Aldrig tidigare har jag haft en arbetsplats som är så mysig, varm och genuin. Där det stora fokuset ligger på att alla ska känna sig välkomna, både personal och gäster. Mitt stora ansvar ligger på att fotografera till Instagram och hemsidan, så om jag inte står bakom kassan och serverar er frukost står jag troligtvis och fotograferar ett nytt kaffe, ett nytillskott på menyn eller mina underbara kollegor."

IMG_20201002_210912.jpg

Kim

"Mitt namn är Kim och jag var en såndär som utan problem micrade mitt kaffe när det hunnit kallna. När jag började här blev jag snabbt varse om vilken oerhörd förolämpning det var mot kaffe! Sen fick jag lära mig hur gott kaffe faktiskt smakar och jag kunde faktiskt aldrig tro att det fanns så mycket att lära sig om kaffe som jag gjort under de åren jag nu varit här. Jag är nu över 30 år och har hunnit jobba på ganska många ställen. Så, med en risk att låta klyschig, vill jag ändå säga att detta utan tvekan är den härligaste arbetsplatsen jag varit på. Både pga mina kollegor och alla härliga gäster."

 
linnea 2.jpg

Linnea

"Jag har precis börjat första året på gymnasiet. I våras sökte jag sommarjobb på Cortado och jag hade tur och fick ett toppenjobb! Perfekt för mig nu på helgerna när jag har tid över. Det är alltid lika kul att komma till jobbet och träffa gästerna och teamet. För Cortado är så mycket mer än bara ett vanligt café, det är därför jag trivs så bra!"

DSC08467.JPG

Emma

"Hej, mitt namn är Emma och jag har jobbat till och från på Cortado sedan förra sommaren, och jag trivs väldigt bra. Mina kollegor är så underbara och Niklas och Kicki lika så. Vi har skapat en fin plats tillsammans, med en härlig sammanhållning och stämning. Det är kul att gå till jobbet. Att vi har gott kaffe är ett stort plus!"

18043148128197223.jpg

Emma

"Jag började på Cortado genom prao 2019. Efter det fick jag det perfekta sommarjobbet som var fyllt med nya utmaningar och roliga stunder som senare ledde till helgjobb. På jobbet känner man sig alltid uppskattad eftersom man alltid är omgiven utav fantastiska kollegor och gäster! ❤️"