top of page
om oss

KVALITET, HÅLLBARHET & KÄRLEK

2017 slog makarna Niklas och Christina Luthin och ett gäng andra eldsjälar sina kloka huvuden ihop och satte grunderna till Cortado Coffee Shop. Enda från start har utveckling varit en drivkraft och mycket har hänt under året. 2021 klev en ny delägare in i bilden. Milli Mortensen, som tidigare arbetat som platschef på Cortado och som sen sin första arbetsdag delat makarnas visioner.

"Inget här sker av en slump. Vi lyssnar på vad våra gäster efterfrågar, personalens kreativa idéer och skapar tillsammans en plats för alla att uppleva, alltid utifrån det kvalitet- och hållbarhetstänk som är grunderna för verksamheten" - Christina

På Cortado träffas man i en välkomnande miljö där gästens upplevelse alltid är i centrum. Oavsett om du vill prata kaffe, ta en snabblunch, eftermiddagsfika eller bara träffa vännerna över ett glas vin.

Det är uppenbart att kaffet står i fokus. I shoppen finns olika bland annat bryggtillbehör, teer och flera olika sorters kaffebönor från olika producenter som alla värnar om kaffet som råvara likväl som böndernas rättigheter.

"Att "uppleva kaffe" innebär att man får dricka kaffe som producerats på ett hållbart och medvetet sätt och som skiljer sig från det industriella kvantitetskaffet, både i fråga om smak och kvalitet. Samt hur många olika smaker man kan lyfta fram beroende på hur kaffet är odlat, rostat och bryggt" - Niklas

Varmt välkommen till oss!

bottom of page