KVALITET HÅLLBARHET KÄRLEK

OM CORTADO COFFEE SHOP

om oss

2017 slog makarna Niklas och Christina Luthin och ett gäng andra eldsjälar sina kloka huvuden ihop och satte grunderna till Cortado Coffee Shop. Idag ägs och drivs kaffebaren av paret själva, som sedan starten har fortsatt att utvecklat konceptet till vad det är idag. 

"Inget här sker av en slump. Vi lyssnar på vad våra gäster efterfrågar, personalens kreativa idéer och skapar tillsammans en plats för alla att uppleva, alltid utifrån det kvalitet- och hållbarhetstänk som är grunderna för verksamheten" - Christina

Här träffas man i en välkomnande miljö där gästens upplevelse alltid är i centrum. Oavsett om du vill prata kaffe, ta en snabblunch, en lång eftermiddagsfika eller bara träffa vännerna över ett glas vin.

Det är inte svårt att missa att kaffet står i fokus. I shoppen finns bland annat bryggtillbehör och mängder av kaffe till försäljning. Olika sorters kaffebönor från olika producenter som alla har gemensamt att de värnar om kaffet som råvara likväl som böndernas rättigheter.

"Att uppleva kaffe innebär att man får dricka kaffe som producerats på ett hållbart och medvetet sätt och som skiljer sig från det industriella kvantitetskaffet, både i fråga om smak och kvalitet. Samt hur många olika smaker man kan lyfta fram beroende på hur kaffet är odlat, rostat och bryggt" - Niklas

Förutom kaffe finns här även mängder av teer, egenkomponerade drinkar och ett härligt utbud av både frukost, mat och fika!

Varmt välkommen!

 
image00011.jpeg